GIMME

GIMME
Beste ouders,
 
Wij werken al een poosje met het systeem “gimme”, om u als ouder sneller en nauwkeuriger op de hoogte te houden van zaken die belangrijk zijn voor u en uw kind. 
“gimme” is een flexibel systeem waarmee we u berichten kunnen sturen. 
Het voordeel ervan is dat u enkel berichten krijgt die met de klas of met de school van uw kind te maken hebben. Via e-mail krijgt u een melding dat er een bericht aanwezig is in de klasfolder van uw kind.
Bovendien is “gimme” ook een milieuvriendelijke oplossing.
Ongeveer 75% van de gezinnen zijn al gimme-gebruiker, maar dus nog niet allemaal. We hopen u te kunnen overtuigen om u ook aan te melden als volger van de school en van de klas van uw kind.
 
Om “gimme” te kunnen gebruiken, vragen wij u om u aan te melden met uw e-mailadres(sen).
Mogen wij u vragen om volgend stappenplan te volgen:
 
Stap 1: Surf naar de volgende webpagina: http://app.gimme.eu/register
 
Stap 2: Vul uw e-mail adres in en klik op “registreren”. U zal een e-mail ontvangen met een link. Klik op de link in de e-mail om aan te melden en uw registratie te voltooien.
 
Stap 3: Nadat je het registratieproces hebt doorgelopen kom je op je gimme prikbord. Omdat je nieuw bent zal je prikbord leeg zijn. 
Je zal de melding zien staan "Je volgt nog geen kanalen, daarom is het hier zo leeg." 
Klik op de knop "Kaart openen”.
Je krijgt een landkaart te zien. Wanneer je geolocatie is ingeschakeld zal de kaart automatisch inzoomen naar de plek waar je je op dat moment bevindt (voorwaarde is wel dat je geolocatie aanstaat). 
 
Klik op het pinnetje van de organisatie die je wil volgen.
Er schuift nu een paneel over het scherm met de details over de organisatie.
 
Stap 4: Kies het juiste kanaal. Je ziet nu de kanalen van de organisatie verschijnen. Vink de kanalen aan die je wil volgen.
Telkens je een kanaal aanvinkt zal je het kanaal zien verschijnen in het linker zijpaneel.
 
Stap 5: Klik op klaar. Proficiat! Je “gimme”-prikbord is klaar en je volgt nu enkel de gevraagde klas(sen) van je kind(eren).
 
Hierbij vindt u een link naar de gebruikshandleiding voor voorgaande stappen of om meer uitleg te krijgen.  http://help.gimme.eu
Tot binnenkort (op het juiste kanaal!)
 
 
 
vriendelijke groet,
 
Herman Vervaeke                Jo Vandenberghe
directeur                               pedagogisch directeur
« ga terug