Menu

week van 22 april t.e.m 26 april 2019
ma  VRIJAF
di    broccolisoep - rundsburger - jonge worteltjes - gekookte aardappelen
do   tomatensoep - kipfilet met champignonroomsaus - broccolisalade - aardappelblokjes
vr    kippensoep - vleesbrood - spinazie in de room - gekookte aardappelen
 
week van 29 april t.e.m 03 mei 2019
ma  wortelsoep - varkensgebraad – erwtjes met ui - gekookte aardappelen
di    champignonsoep - kalkoenpave met currysaus - ananas - witte rijst
do   preisoep - rundsstoverij – appelmoes - gekookte aardappelen
vr    tomatensoep met balletjes - tongscharrolletje met kervelsaus - andijviepuree

week van 06 mei t.e.m 10 mei 2019
ma  bloemkoolsoep - vege-au-vent - wortelpuree
di    tomatensoep - peultjes - gekookte aardappelen
do   aspergesoep - rundsburger met pepersaus - komkommerschijfjes - tomaat - puree
vr    currysoep - spaghetti bolognaise - gemalen kaas

week van 13 mei t.e.m 17 mei 2019
ma  tomatensoep - kiptournedos met Provençaalse saus - rijst
di    Parmentiersoep - braadworst - appelcompote - gekookte aardappelen
do   aspergesoep - vol-au-vent - ijsbergsla - gebakken aardappelen
vr    knolseldersoep - koolvisrug met Normandische saus - preipuree

week van 20 mei t.e.m 24 mei 2019
ma  broccolisoep  -  macaroni met ham en kaassaus - gemalen kaas
di    paprikasoep - kipfilet met currysaus - broccolimix - witte rijst
do   tomatensoep - kalkoenpave met Blackwell saus - geraspte wortelen - aardappelen
vr    kippensoep - gehaktballetjes in tomatensaus - gebroken boontjes - puree
 
week van 27 mei t.e.m 31 mei 2019
ma  wortelsoep - slavink - bloemkool met kaassaus - gekookte aardappelen
di    champignonsoep - Penne  bolognaise - gemalen kaas
do   VRIJAF
vr    VRIJAF